top of page

Gavetips i ulike prisklasser

GAVER

UNDER 500 KRONER

Ofte er det de «minste» gavene som er vanskeligst å finne – for det skal jo være noe fint og ordentlig, ikke sant? Uansett hva gaven koster. Så her har du noen av våre forslag til gaveideer under 500 kroner. Like fint til jul som til venn- og venninnegave, eller vertinnen som har alt!

SAU I ULL

GLO TELYSESTAKE

STJERNE SITTEUNDERLAG

Ostehøvel Amitto original

Ostehøvel Amitto riller

KRUKKE 16 CM

MIN FØRSTE TØFFEL

KJØKENREDSKAP I TRE

SKARV LUE

Ostehøvel med treskaft

SETESDALSOKKER 

PULSVANTER FRA IULL

KAFFEFILTER I LIN

MARIUS LUE

SKARV VOTTER MIDNATTSBLÅ

BUNADSTRØMPE MANN

MØLLKULER TIL BUNADEN

OPPSKRIFT

GAVER

UNDER 1.000 KRONER

Start gjerne julegavehandelen med et budsjett, så vet du hva du vil bruke på gavene. Det er ingen grunn til å la seg rive med i desember, og bruke mer enn du faktisk kan og vil. Det er fantastisk mye fint og spennende i prisklasser - her har du noen av våre favoritter til under 1000 kroner.

GAVER

UNDER 2.000 KRONER

Julen er en fin anledning til å vise at du setter ekstra pris på noen. Har du noen rundt deg du gjerne vil glede litt ekstra i år? Når du først skal investere litt ekstra i en gave, er det fint at det en gave som er varig, bærekraftig og med en historie man ikke glemmer.

SPLEISEGAVER

Hva gir man til bestefar som har alt eller til bestemor som har alltid har ønsket seg noe hun aldri har tatt seg råd til?

Spør du oss, er spleisegaver er verdens beste gaveide! Når vi går sammen om julegaven kjøper vi litt mindre – og vi kan legge litt ekstra i å finne en gave som varer og blir godt tatt vare på. Så blir det en liten gave til miljøet også.

MARIUSGENSER DAME

MARIUSGENSER  HERRE

SETESDALGENSER DAME

SETESDALGENSER HERRE

NUNATAK LYSESTAKE

ISLENDER GENSER HERRE

BUNADSTILBEHØR

KLIKK & HENT

Du kan bestille varene i ro og fred her, og hente dem ferdig pakket i butikken når det passer for deg.

bottom of page