top of page

JULEGAVENE SOM VARER

NORSKE JULETRADISJONER

Hvis det lukter jul og smaker jul, ja da er det jul. Og så må det være rødt selvfølgelig. Og fine bord med ting du pakker opp og bruker jul etter jul. Julestemning er en stemning du ikke kan ta feil av

NORSKE JULEKLASSIKERE

Hva ville julen vært uten alle tradisjonene? Og hva ville juleaften vært uten de gode gamle juleklassikerne under treet? Tidløse, klassiske gaver som sier god jul når de pakkes opp.

EN LITEN BIT AV

VERDENSARVEN TIL JUL

Visste du at bunadbruken vår er nominert til å bli en del av Unescos verdensarv-liste? Tenk på det! Julegaven du gir i år kan bli en del av verdensarven til neste år. En bunad eller vakkert tilbehør har alltid vært vel verdt å vente på.

BUNADSKJORTE HERRE

SILKESJAL

BUNADSTØVLETT

BUNADSTRØMPE MANN

BUNADSKO MANN

BUNADSPAKKE

SITRONRENS

OPPBEVARINGSETT DAME

OPPBEVARINGSPOSE DAME

OPPBEVARINGSETT MANN

GAVER SOM VARER ER

BÆREKRAFTIGE VARER

Lag noe selv. Velg noe som er kortreist. Og viktigst av alt, velg noe som varer og kan repareres. De fineste og mest bærekraftige gavene er ofte de som går i arv. En gave som fortsetter å gi i generasjoner.

NY, NORSK FLID

Husfliden er tradisjonen som lever. Gamle klassikere går hånd i hånd med helt nye design. Tradisjonsrike mønster gir rom til nye varianter. Nye norske klassikere og fremtidige favoritter blir skapt hvert eneste år - under et juletre nær deg.

CORTINA GENSER

SKJERF I ULL OG SILKE

SKJØRT fra DUODU

SPARKEDRESS I MERINOULL

ISLENDERGENSER HERRE 

LUE FRA LILLELAM

BUNADSTØVLETT

SKARV VOTTER

LUER I STRIKK

OPPSKRIFT SELBUVOTTER

STJERNE ULLPLEDD

BAATAR TØFLER I ULL

HAUS TØFLER

JA, VI ELSKER NORSK ULL

Norsk jul og norsk ull - to ting som hører så naturlig sammen. Kortreist og bærekraftig, og med kvaliteter som vi nordboere har lært oss å verdsette gjennom generasjoner. En myk og spenstig gave under treet som ikke mister fasongen med det første.

SETESDALGENSER DAME

SETESDALGENSER HERRE

SKARV LUE 

SKARV VOTTER

SETESDAL SOKKER

OPPSKRIFT SELBUVOTT

NORSK DESIGN UNDER TREET I ÅR

Norsk design gir deg fine historier å fortelle. Som inspirasjon fra naturen, om tidløs kvalitet, om respekt for håndverk og design med røtter i husflidstradisjonen. Gaver med en liten historie. Like fint å gi som å få.

TIL BUNADEN

Du kan bestille varene i ro og fred her, og hente dem ferdig pakket i butikken når det passer for deg.

KLIKK & HENT

bottom of page